Champagnetoren

Voor het echte Wauw-effect

Onbezorgd genieten bij Ballonnen Galerij met de Champagne Galerij

Jullie evenement verdient een schitterende touch en niets voegt meer grandeur toe dan een indrukwekkende champagnetoren. Bij Ballonnen Galerij zijn we er om jullie te helpen bij het creëren van een betoverende sfeer met onze prachtige champagnetorens. Laat ons bijdragen aan een sprankelende dag en maak het een onvergetelijk moment voor iedereen die aanwezig is.

01

Champagne dames en heren

Onze champagne-experts zijn gepassioneerd over twee dingen: het verrukken van gasten en stralen in het middelpunt van de aandacht. Het lijkt misschien eigenaardig, maar voor hen is dit de waarheid. Daarom hebben we adembenemende champagnetorens ontworpen die simpelweg onmiskenbaar zijn. Ze zijn een onweerstaanbare blikvanger en een onvergetelijke toevoeging aan elke gelegenheid.

02

Kies een Thema

Kies een thema of kleurenschema dat past bij jullie persoonlijkheid stijl en smaak.

03

Boek en bespreek de Bubbels

Wij hebben een assortiment van unieke wijnen en champagnes samengesteld, na zorgvuldige tests en expertise van verschillende kenners. Bubbels zijn onze passie en na het proeven van diverse mousserende wijnen hebben we een prachtige selectie samengesteld.

04

promotie, reclame, marketing, publiciteit

Onze champagnetorens bieden niet alleen een verbluffende visuele ervaring, maar kunnen ook worden gepersonaliseerd met jullie logo. Dit biedt een unieke kans om jullie merk in de schijnwerpers te zetten en te profiteren van aanzienlijke media-aandacht.

Eyecatchers

Persoonlijk advies bij een bijzondere gelegenheid.

Als expert op het gebied van decoratie op bruiloften, willen wij jullie graag helpen met persoonlijk advies voor de decoratie op jullie bruiloft. We begrijpen dat elke bruiloft uniek is en daarom werken we graag nauw met jullie samen om jullie visie tot leven te brengen.

But First Champagne from our Wall

Verras en verzorg uw gasten op een originele en stijlvolle manier van een heerlijk glas bubbels.

Voeg een vleugje elegantie toe aan elk evenement met onze champagnekast te huur! Maak van elke gelegenheid een feest om te herinneren met deze verfijnde en praktische toevoeging. Ontdek de perfecte manier om je gasten te verwelkomen en te laten genieten van een sprankelend moment met onze champagnekast!
Maak je bruiloft extra speciaal met onze gepersonaliseerde welkomstborden! Voeg een persoonlijk tintje toe aan je grote dag met deze unieke borden, speciaal ontworpen om je gasten hartelijk te verwelkomen. Laat je liefde stralen en creëer een warme en gastvrije sfeer met onze prachtige gepersonaliseerde welkomstborden voor bruiloften!
Gepersonaliseerd welkomstbord

Wil je graag de entree van je bruiloft extra speciaal maken? Kies dan voor ons welkomstbord! Met een persoonlijk ontwerp creëren we een warm welkom voor jullie en je gasten. Het perfecte startpunt voor een geweldige dag!

Bekijk enkele voorbeelden

Kleurenkaart