Lichtletters Domburg

Onze eigen Lichtletter Line bij Ballonnen Galerij in Zeeland

Onze lichtletters zijn een geweldige manier om jouw boodschap op een unieke manier te laten opvallen. Of het nu gaat om een naam, een datum, onze lichtletters maken het mogelijk om op een stijlvolle en opvallende manier te communiceren.

Afmeting

Maximaal 125 cm hoog, breedte verschillen per letter maximaal 155 cm.

Gewicht

Vanaf 10 KG

Voeding / Verbruik

220/230Volt / Led lamp verbruikt 5W per lamp

Verlichting

Led lamp RGBW dimbaar in 16 kleuren

IP44

Waterbestendig: Nee alleen spat waterdicht

PRIJSLIJST

Alle letters cijfers en symbolen zijn €50 per stuk Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief transportkosten

LOVE

200

MR & MRS

300

PARTY

250

MARRY ME

350

♥ &

50

A & Z

150

BABY

200

HEB JE MAATWERK?
Neem contact met ons op!

Transport

We begrijpen echter dat het soms lastig kan zijn om onze lichtletters zelf te vervoeren en te installeren, vooral wanneer je evenement zich op een drukke locatie bevindt of wanneer je weinig tijd hebt om alles voor te bereiden. Daarom bieden wij een bezorgservice aan die het voor jou gemakkelijker maakt om onze lichtletters te gebruiken voor jouw evenement. 

Onze bezorgservice zorgt ervoor dat onze lichtletters veilig en op tijd bij jouw locatie worden afgeleverd, en weer worden opgehaald na afloop van jouw evenement. We nemen contact met je op om de details van de bezorging en ophaaltijden af te stemmen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de logistiek.

"Breng je boodschap tot leven met onze prachtige lichtletters te huur! Voeg een warme en uitnodigende sfeer toe aan elke gelegenheid met deze opvallende decoratie. Creëer een onvergetelijke ambiance en laat je boodschap stralen met onze lichtletters voor alle gelegenheden!"

Kleurenkaart