Aankondigingsbord huren in Zeeland

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u op zoek naar iets unieks voor uw feest of evenement? Bij Ballonnen galerij kunnen we ook maatwerk leveren. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en samen creëren we iets spectaculairs.

aankondigingspakketten-geboorte-baby

Baby geboorte aankondigingsbord huren met licht hart

Welkom bij onze aankondigingspakketten voor de geboorte van uw kleintje! We begrijpen hoe kostbaar en vreugdevol dit moment in uw leven is, en daarom staan we klaar om u te helpen dit bijzondere nieuws op een buitengewone manier te delen. Onze aankondigingspakketten omvatten alle essentiële elementen die u nodig heeft om de geboorte van uw zoon of dochter op een unieke en stijlvolle manier aan te kondigen.

Of het nu om een schattige ‘It’s a Boy’ of een betoverende ‘It’s a Girl’ aankondiging gaat, wij hebben zorgvuldig de meest prachtige samenstellingen voor u samengesteld. Onze aankondigingsborden zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en dragen een prachtig ontwerp dat de onschuld en vreugde van uw baby op de meest verfijnde manier weergeeft. Met onze pakketten heeft u alles binnen handbereik om uw familie en vrienden te laten delen in uw geluk en te laten weten dat uw kleintje veilig en wel is gearriveerd.

We begrijpen dat elk gezin uniek is en een eigen verhaal heeft. Daarom geven we u de vrijheid om uw eigen creatieve visie aan ons door te geven. Of het nu een speciaal kleurenpalet, een persoonlijk citaat of een detail met een diepere betekenis is, wij staan open voor uw ideeën en streven ernaar om uw persoonlijke touch aan uw aankondiging toe te voegen.

Met onze aankondigingspakketten heeft u de garantie van een prachtige en stijlvolle manier om de geboorte van uw kindje te vieren. We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor al uw vragen, of als u meer informatie wenst over onze pakketten. Wij zijn hier om u te ondersteunen in deze bijzondere tijd en kijken ernaar uit om uw baby’s aankomst te vieren op een manier die echt bij uw gezin past. Uw geluk is ons doel, en we staan klaar om samen met u deze blijvende herinnering te creëren.

Prijslijst

Dit zijn de meest voorkomenden combinaties. Alle genoemde prijzen zijn vanaf en inclusief btw en exclusief transportkosten

Huur aankondigingsbord met ballonnenslinger 75
  • aankondigingsbord: Schildersezel met bord en ballonnenslinger
  • keuze uit: it's a Girl of it's a Boy
Aankondigings Pakket P.o.a.
  • Backdrop met naam sticker en ballonnenslinger.
  • kleur fashion/pastel leverbaar in kleur(en) naar keuze
Aankondigingsbord & schildersezel 35
  • Keuze uit een van de borden: it's a Girl of it's a Boy met schildersezel.
  • Huur periode in overleg

Bekijk enkele voorbeelden

Kleurenkaart