Ballonnencirkel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u op zoek naar iets unieks voor uw feest of evenement? Bij Ballonnen galerij kunnen we ook maatwerk leveren. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en samen creëren we iets spectaculairs.

Perfecte Ballonnencirkels voor Jouw Speciale Gelegenheid

Maak jouw bruiloft of verjaardag nog specialer met onze veelzijdige ballonnencirkel! Creëer een betoverende en feestelijke sfeer met deze aanpasbare decoratie die perfect past bij elke gelegenheid. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met onze prachtige ballonnencirkels!

Betover uw speciale gelegenheid met onze adembenemende ballonnencirkels! Of het nu een betoverende bruiloft, een sprankelende verjaardag of een hartverwarmende babyshower is, wij zijn er om uw evenement te transformeren tot een ware visuele spektakel.

Stelt u zich voor: een betoverende cirkel van ballonnen, perfect afgestemd op de sfeer van uw festiviteit. Bij ons vindt u een uitgebreid scala aan kleuren en stijlen om uit te kiezen, zodat uw ballonnencirkel de juiste toon zet voor uw bijzondere dag. Of u nu droomt van een verfijnde en romantische bruiloft, of juist een levendige en speelse babyshower, onze ballonnen voegen een vleugje magie toe die elk moment laat schitteren.

Met onze ballonnencirkels creëren we niet alleen een feestelijke ambiance, maar we leggen ook de essentie van onvergetelijke momenten vast. Terwijl wij de ballonnen zorgvuldig samenstellen, is het aan u om het feest in volle gang te brengen. Samen maken we van uw evenement een herinnering die nog lang zal nazinderen.

Kies voor de perfectie van onze ballonnencirkels – uw viering verdient niets minder dan het allerbeste. Laat ons uw visie omzetten in een adembenemende realiteit en geniet van een feest dat de verwachtingen overstijgt.

Prijslijst

Dit zijn de meest voorkomenden combinaties. Alle genoemde prijzen zijn vanaf en inclusief btw en exclusief transportkosten

Ballonnencirkel 2M 125
  • kleur fashion/pastel
  • leverbaar in kleur(en) naar keuze
Ballonnencirkel 1M 70
  • kleur fashion/pastel
  • leverbaar in kleur(en) naar keuze
Ballonnencirkel Organic 2M 150
  • kleur fashion/pastel/metallic
  • leverbaar in kleur naar keuze

Bekijk enkele voorbeelden

Kleurenkaart