Welkomstbord huren

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u op zoek naar iets unieks voor uw feest of evenement? Bij Ballonnen galerij kunnen we ook maatwerk leveren. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en samen creëren we iets spectaculairs.

Maak je bruiloft extra speciaal met onze gepersonaliseerde welkomstborden! Voeg een persoonlijk tintje toe aan je grote dag met deze unieke borden, speciaal ontworpen om je gasten hartelijk te verwelkomen. Laat je liefde stralen en creëer een warme en gastvrije sfeer met onze prachtige gepersonaliseerde welkomstborden voor bruiloften!

Maak de entree extra persoonlijk met een gepersonaliseerd op de hand ingelegd welkomstbord. Zet het welkomstbord neer bij de trouwlocatie en feestlocatie voor een warm welkom!

Super leuk om het welkomstbord op een schildersezel neer te zetten en te decoreren met bijvoorbeeld bloemen of een ballonnenslinger. De gouden spiegel tekst in het bord wordt uitgesneden ook uit het witte bord worden de teksten uit gesneden daarna worden de gouden spiegel letters verlijmd in het witte bord.

“Welkom” en de namen van het bruidspaar zijn zichtbaar in sierlijke letters. “Op de bruiloft van” en de datum hebben blokletters.

Het welkomstbord is weer-/waterbestendig dus perfect om buiten op de feestlocatie neer te zetten!

Formaat: 70cm breed, 50cm hoog

Materiaal: Acrylaat, 8mm

Kleur Bord: Wit

Kleur tekst: Goud

 

Een gepersonaliseerd welkomstbord kan niet worden geretourneerd. Deze wordt speciaal voor jullie hand gemaakt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voor je bestelt, deze zijn definitief.

Prijslijst

Dit zijn de meest voorkomenden combinaties. Alle genoemde prijzen zijn vanaf en inclusief btw en exclusief transportkosten

Standaard welkomstbord huren 50
  • Met de tekst: Welkom op de bruiloft
Decoratie huren 15
  • De decoratie begint vanaf €15,- dit zijn de bloesems op het welkomstbord.
Gepersonaliseerd welkomstbord P.o.a.
  • Welkom / op de bruiloft van / Naam - Naam / 01-01-0001
  • Deze is koop en wordt dan uw eigendom
  • Diversen kleuren beschikbaar

Bekijk enkele voorbeelden

Kleurenkaart