Verjaardag Ballonnen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u op zoek naar iets unieks voor uw feest of evenement? Bij Ballonnen galerij kunnen we ook maatwerk leveren. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en samen creëren we iets spectaculairs.

Vier elke verjaardag in stijl met onze veelzijdige ballonnen verjaardagsstukken, verkrijgbaar in alle kleuren en voor alle leeftijden! Of het nu gaat om een ​​klein of groot feest, onze op maat gemaakte creaties voegen een feestelijk tintje toe aan elke viering. Maak je klaar om te schitteren en je speciale dag te vieren met onze kleurrijke en vrolijke ballonnenverjaardagsstukken!

Een verjaardag vieren met ballonnen is altijd een groot feest voor jong en oud. Bij Ballonnen Galerij zijn wij gespecialiseerd in het creëren van unieke en feestelijke ballondecoraties om uw verjaardagsfeest extra speciaal te maken.

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en om samen met u een unieke en persoonlijke ballondecoratie te creëren die past bij uw wensen en het thema van uw verjaardagsfeest, kinderfeest. Of u nu een bescheiden feestje wilt of juist een deluxe en over-the-top aankleding wenst, bij ons is alles mogelijk.

Wij hebben ruime ervaring met het creëren van ballondecoraties voor verjaardagsfeestjes en weten precies hoe we uw feest extra feestelijk kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan ballonnenbogen, ballonnenpilaren, tafeldecoraties, ballonnen in verschillende vormen en maten en nog veel meer.

Wilt u uw verjaardagsfeest extra speciaal maken met een unieke ballondecoratie? Neem dan contact met ons op en laat ons u adviseren over de mogelijkheden. Bij Ballonnen Galerij maken wij van uw verjaardag een onvergetelijk feest!

Prijslijst

Dit zijn de meest voorkomenden combinaties. Alle genoemde prijzen zijn vanaf en inclusief btw en exclusief transportkosten

Verjaardag stuk XL 75
  • In het verjaardag stuk zitten de volgende ballonnen verwerkt:
  • - 2 cijferballonnen van 1 meter - 3 Gekleurde latex ballonnen met en zonder print (helium) - Luxe ballonvoet versierd met bloemen
  • bijpassende Folie ballon (bv Champagne fles)
  • leverbaar in kleur(en) naar keuze
Verjaardag stukje zonder cijfer ballon 15
  • Dit verjaardag stukje bestaat uit:
  • -Ronde folieballon - op een ballonvoet
  • leverbaar in kleur(en) naar keuze (reflex tegen meer prijs)
Verjaardag stuk L 50
  • In het verjaardag stuk zitten de volgende ballonnen verwerkt:
  • - 2 cijferballonnen van 66 cm - 3 Gekleurde latex ballonnen met en zonder print - Luxe ballonvoet
  • leverbaar in kleur(en) naar keuze

Bekijk enkele voorbeelden

Kleurenkaart