Ballonnentros

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u op zoek naar iets unieks voor uw feest of evenement? Bij Ballonnen galerij kunnen we ook maatwerk leveren. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en samen creëren we iets spectaculairs.

Voeg een feestelijk tintje toe aan je evenement met onze kleurrijke ballonnentrossen! Van verjaardagen tot bruiloften en bedrijfsevenementen, onze trossen zijn de perfecte aanvulling op elke feestelijke setting. Creëer een levendige en vrolijke sfeer met onze veelzijdige ballonnentrossen voor elke gelegenheid!

Met onze ballonnentros maakt u op een eenvoudige en snelle manier een muur of plafond opvallend en feestelijk. Deze trosjes van ballonnen zijn ook perfect voor gebruik buiten, bijvoorbeeld om te bevestigen aan een paal of lantaarnpaal.

Bij ons kunt u zelf uw eigen kleuren en aantallen samenstellen. Zo kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren om de ballonnentros precies te laten aansluiten bij de stijl en het thema van uw evenement. Van vrolijke regenboogkleuren tot elegante pasteltinten, er is altijd wel een combinatie die bij u past.

Onze ballonnentrossen zijn verkrijgbaar vanaf 3 stuks tot maximaal 12 stuks per tros. Dit maakt ze zeer geschikt voor kleine en grote evenementen, zoals verjaardagsfeestjes, bruiloften, bedrijfsfeesten en andere feestelijke gelegenheden.

Onze ballonnentrossen zijn van hoge kwaliteit en worden met zorg samengesteld. Wij maken gebruik van stevige ballonnen die lang meegaan, zodat u optimaal kunt genieten van de feestelijke sfeer die ze creëren.

Kortom, met onze ballonnentrossen kunt u op een eenvoudige en betaalbare manier uw evenement een feestelijke uitstraling geven. Of u ze nu binnen of buiten gebruikt, ze zijn perfect voor het versieren van muren, plafonds, palen en lantaarnpalen. Bestel ze nu en maak uw evenement extra speciaal!

Prijslijst

Dit zijn de meest voorkomenden combinaties. Alle genoemde prijzen zijn vanaf en inclusief btw en exclusief transportkosten

Ballonnentros 3 stuks 2.75
  • 3 ballonnen
  • kleur fashion/pastel
  • leverbaar in kleur(en) naar keuze
Ballonnentros 5 stuks 4.60
  • 5 ballonnen
  • kleur fashion/pastel
  • leverbaar in kleur(en) naar keuze
Ballonnentros 7 stuks 6.40
  • 7 ballonnen
  • kleuren pearl/metallic
  • leverbaar in kleur(en) naar keuze

Bekijk enkele voorbeelden

Kleurenkaart