Champagne Wall Huren

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u op zoek naar iets unieks voor uw feest of evenement? Bij Ballonnen galerij kunnen we ook maatwerk leveren. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en samen creëren we iets spectaculairs.

Voeg een vleugje elegantie toe aan elk evenement met onze champagnekast te huur! Maak van elke gelegenheid een feest om te herinneren met deze verfijnde en praktische toevoeging. Ontdek de perfecte manier om je gasten te verwelkomen en te laten genieten van een sprankelend moment met onze champagnekast!

Verras uw gasten op een originele en stijlvolle manier met onze Champagne Wall! Met deze Champagne Wall heeft u de perfecte manier om uw gasten te verzorgen en hen te laten genieten van een heerlijk glas champagne.

De Champagne Wall biedt ruimte aan maar liefst 48 champagneglazen, en is daarmee ideaal voor grote en kleine evenementen. De huurprijs is exclusief glazen, maar deze kunt u ook bij ons huren. Zo kunt u 50 champagneglazen huren voor slechts € 25,00, of 100 champagneglazen voor € 50,00.

Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons bloemen te huren om de Champagne Wall extra feestelijk te maken. Voor slechts € 15,- kunt u een prachtige bloemenarrangement huren.

De Champagne Wall is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een echte eyecatcher op uw evenement. En wilt u de Champagne Wall nog feestelijker maken? Dan kunt u bij ons ook een ballonnenslinger op aanvraag bestellen.

Bij breuk van de glazen wordt er € 1,00 per glas in rekening gebracht. Houd er rekening mee dat alle prijzen in euro’s zijn en exclusief transport en op- en afbouwkosten.

Kortom, huur nu onze Champagne Wall en maak uw evenement extra speciaal!

Prijslijst

Dit zijn de meest voorkomenden combinaties. Alle genoemde prijzen zijn vanaf en inclusief btw en exclusief transportkosten

Bloemen Decoratie 15
  • Prachtige witte bloesem versiering.
Champagne Wall 125
  • Er is plek voor 48 glazen.
  • Afmeting: 220 x 90 x 17 cm
  • Voetplaat afmeting: 37 x 110 cm
Glazen 50 stuks 25
  • Deze worden geleverd in transport kisten.

Bekijk enkele voorbeelden

Kleurenkaart